Avesta katthem

Sverak ID-märkning

Evas katthem

Hittekatter i fokus

Kattkommando Syd

Natell.se

Om oss

Natell.se är ett initiativ från koratuppfödarna och kattvännerna Karin och Petter. Syftet är att kattägare ska kunna visa upp sina katter och att lära besökare om de olika kattraser som finns, men också att hjälpa till att höja kattens status i samhället. Natell.se hålls igång av blod, svett och glädje.

Varför Natell.se kom till

Vi tycker att alla fyrfota djur är underbara och har rätt att må bra! Vi tror att man genom att höja djurens anseende kan komma tillrätta med djurplågeri och annat hemskt. På Natell.se kan du som besökare se hur många fantastiska katter det finns i Sverige och andra länder och du som har lyckan att leva med en katt kan visa hur fin just din katt är.

Därför ska du och dina katter vara med

Det är faktiskt helt gratis att vara med på Natell.se och har du en katt eller flera - huskatt eller raskatt har ingen betydelse - så är det självklart att du och de ska vara med! Varje katt får sin personliga sida, med en egen länk (www.natell.se/dinkattsnamn), ett snyggt fotogalleri och en egen gästbok. Som ägare får du en presentationssida där du kan berätta om dig själv och om din eventuella uppfödning.

Uppfödare?

Råkar du vara uppfödare av raskatter så ska du absolut lägga in dina uppgifter här, eftersom besökare kan göra sökningar på olika raser, uppfödare i ett visst län och så vidare. Du kan dessutom markera att du har katter för parning och söka på andra katter inom din ras som ska paras.

Intresserad av kattutställningar?

Är du intresserad av kattutställningar så hittar du en massa spännande statistik här om hur det har gått för olika raser på gångna utställningar. Du kan också dra nytta av sökmöjligheter vad gäller katter som har uppnått vissa titlar.

Tack för att du läste ända hit...

...och välkommen till Natell.se - en spännande plats för världens vackraste djur!

/Karin och PetterBanners/Reklamblad

Länka gärna till oss! Du kan fritt använda våra banners nedan. Om du vill så är det helt okej att länka direkt till din katts egen hemsida på natell.se, tex http://www.natell.se/Minoe. Kontakta oss om du behöver en annan storlek på bilderna.

Nu har vi även lagt upp ett reklamblad som du kan använda fritt.

 

 

Reklamblad (pdf), högerklicka för att ladda nedAllmänna regler och information om lagring och säkerhet

Vi förutsätter att våra besökare är vänligt inställda mot andra människor och katter. Du får inte uppträda ovänligt, olagligt (respektera copyright-lagarna - stjäl inte andras bilder!), sprida pornografiskt/våldsamt material, länka till illegalt material eller använda webbplatsen till att marknadsföra produkter. Du får enligt lag inte lämna ut personuppgifter om andra människor (läs mer om PUL här). Är du osäker så kontakta oss.

Tänk på att medlemskapet på Natell.se är gratis för dig. Vi förbehåller oss därför rätten att stänga ned webbplatsen, stänga av ditt konto eller ta bort dina gästbok-, blogg- eller foruminlägg utan varsel eller angivande av orsak. Kontakta oss om du anser att någon uppträder olämpligt.

Vad gäller lagring av uppgifter sparar vi sådant som är intressant för besökstatistik och för att du som medlem ska slippa logga in varje gång du besöker webbplatsen. Kontakta oss om du vill ha närmare specifikation.

Natell.se innehåller inte särskilt hemlig information. Dock har vi valt att kryptera ditt lösenord så att varken vi eller någon annan ska kunna se det i databasen. Tänk på att ha olika lösenord för webbplatser av den här typen och för applikationer som är mer känsliga.

Driften av webbplatsen sker på CityNetwork i Blekinge. Deras driftsäkerhet är omvittnat hög och de sköter tusentals webbplatser. Vi har använt dem under många år i olika sammanhang och rekommenderar dem.


| |

mina sidor

Du är inte inloggad. Vill du vara med, helt gratis? Klicka på "Bli medlem"!
Namn:
Lösen:

   
Bli medlem    Glömt lösenordet?
 

Resultat från sökning

 

Tipsa en vän!

Tipsa gärna dina vänner om Natell.se!
Din väns namn:
Din väns epost:
Ditt namn:


 
Gefle katthem

Djurskyddet Sverige

Akutgruppen

Kattkommando Syd

Kattstatus

Natell.se